Toimitilapalvelut

Toimitilapalvelut

 


Onko yritysilme tärkeä toimintanne kannalta? Siistit toimitilat, huollettu hyvältä näyttävä toimitilan pihaympäristö. Nämä ovat asioita joihin asiakkaanne kiinnittää huomiota monesti ja vaikuttaa ostokokemukseen. Huonosti hoidetut tilat vaikuttavat monesti työturvallisuuteen ja myös asiakasyrityksen työilmapiiriin vahvasti.


Olemme erikoistuneet siivouspalveluidentuottamiseen monen vuoden työkokemuksella. 


Meille on asiakaslähtöisyys palvelun perusteena, meillä lähtee kaikki asiakkaan kuuntelemisesta. Suunnittelemme asiakkaallemme palvelut häntä ajatelleen ja kuinka hänen asiakkaansa hyötyvät tilasta parhaiten. 


Tarjoamme siivouksemme koulutetulla henkilöstöllä ja asiakkaamme ehdoilla. Suunnitelemme ja valvomme tuottamaamme laatua jatkuvasti. Reklamaatiot käsittelemme samanpäiväivän aikana, mutta meillä panostetaan siihen että reklamaatiota ei tarvitse tehdä. 


Kauttamme saa niin peruspesuista ylläpitosiivouksiin. Otamme vastaan niin keikkoja kuin myös sopimussiivouksia. 


Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Meille tämä ei ole vain työ, se on meidän ammattimme. 

Toimimme Kanta-Hämeen alueella kiinteistönhuollon toimijana. Kauttamme saa niin laajan kiinteistöhuollon tai suppean paketin asiakkaamme niin halutessa. Työmme on toimia puoleettomasti ajatellen asiakasryhmämme parasta, opastaa ja neuvoa asiakastamme. Kohteitamme hoidamme ammattitaidolla ennakoivaa huoltotoimia tehden.


Ja kun pahin käy toteen vahingon sattuessa olemme soitosta paikalla 24/7 päivästä riippumatta estävässä lisävahingot ja siivoamassa jäljet ennen kun siitä tulee isompi ongelma. 


Teemme yhteistyötä alihankkija verkostomme kanssa joilta tarvittaessa tilaamme lisäapuja tuntien toistemme työtavat ja omat vaatimuksemme. Tarkistamme säännöllisesti alihankkihoidamme tilaajavastuun tiedot ja puitteelliset tiedot johtavat siihen että emme käytä kyseistä alihankkija. Tämä on säästänyt monilta asikkailtamme vaivaa etsiessä ammattilaista nopealla aikataululla. 


Tuotamme kiinteistönhuollossa niin sisätöitä kuin myös  ulko-alueidenhoitoa.  Kysy rohkeasti tarjousta oman kiinteistösi huolto kokonaisuudesta.

Kiinteistöpalvelut Lindroth Oy

Turuntie 22, 13130 Hämeenlinna

Y-Tunnus: 2949591-6

© Copyright Kiinteistöpalvelut Lindroth Oy

info@kiinteistopalvelutlindroth.fi

Puh. 044-9702914